4Z3A9334.jpg
 
 
 
Logga cocktailkungen svart.jpg
 

VÄLKOMMEN TILL COCKTAILKUNGEN

Cocktailkungen är en eventbyrå som arbetar med barcatering, catering och events.

Vi tar fram barkoncept, arbetar med rådgivning och planering, utbildar personal och sprider kunskap. Vi kommer till dig eller du till oss och vi är vana vid allt från små workshops till stora företagsfester.

Välkommen att anlita oss för ditt evenemang. Vi levererar kvalitet, kreativitet, glädje och mycket engagemang. Det är vår värld.

 
 
 
 
 

VAD VI KAN ERBJUDA

 
 

HYR BARTENDER

Hyr en av våra skickliga bartenders eller en fullt utrustad cocktailbar. Vi skräddarsyr din barlösning efter dina önskemål. Vi arbetar med marknadens toppskikt av cocktailbartenders med många års branscherfarenhet.

Läs mer
 


EVENT

Vi arrangerar alltifrån småskaliga workshops till omfattande företagsfester, bröllop etc. Kontakta oss för mer information.

Tillsammans har vi på företaget erfarenhet av över 600 events av olika karaktär och storlek. Låt oss hjälpa dig att genomföra ditt event.

Läs mer

 

CATERING

Krydda ditt cocktailparty med ”socialfood”, plockmat och snittar. Vi erbjuder fasta menypaket men kan även sätta samman en meny efter era önskemål.
Vi arbetar med alltifrån, plockmat, buffélösningar och drink tilltugg till kompletta middagar. 

Läs mer


DRINKSKOLA

Prova på att få vara kung i baren för en kväll. I baren blandar vi allt från klassiker till innovativa cocktails. Vem vet? Kanske skapar du nästa storsäljare och lämnar ditt avtryck i drinkhistorien, om inte så kommer vi alltid ha en kväll att minnas. 

Läs mer

 
 
171717.jpg
 
 

Kontakta oss

+46 (8) 500 052 25

+46 (0) 70 680 66 55


david@cocktailkungen.se

 

 

Stockholm

Kontor

Essinge Brogata 12. 112 61 Stockholm

Barstudio, lager

Elektravägen 6
126 30 Hägersten

Skåne

Barstudio, Lager

Ripavägen 279. 196 91 Åhus

 
 

Bokningsförfrågan